Ny kamera till pojkvän

Nu blir det presenttips! Under den senaste tiden har det inte blivit så mycket skrivande här på bloggen. Tråkigt, men jag har inte varit sysslolös för det. Det har varit mycket arbete i min studio, de sista bröllopsfotograferingarna för säsongen och så vidare. Många fina bilder har tagits, och många fler ska det bli!

Nu över till annat. Jag har länge försökt väcka intresse för bild och formgivning hos min pojkvän. Jag är inte bekväm med att prata så mycket om mitt privata liv så jag kommer hålla det rätt så kort. Han har i vilket fall aldrig varit speciellt intresserad av fotografering. Jag har väl inte heller gjort några storsatsande försök att få honom intresserad heller om jag ska vara ärlig.

Presenttips till alla pojkvänner!

Någonting han däremot är intresserad av är dator- och tvspel, vilket betyder att han ändå gillar teknik. Så jag sökte efter presenttips till pojkvän och hamnade på Presenttill.se med massor av presenter. Det var också där jag hittade tipset med en kamera, och eftersom han gillar teknik tror jag att han kommer gilla fotografering om han bara fick en egen kamera. Det blir lite mer ‘på riktigt’ med en egen kamera, att lära sig hur alla inställningar påverkar bilden och så vidare. Jag tror det kommer bli riktigt bra.

Då var det bara att välja vilken kamera han skulle få i present. Eftersom jag själv har Canon är det smidigast att han också har det, så att vi kan byta objektiv och batterigrepp utan problem. Tipssidan rekommenderade att köpa en relativt enkel systemkamera till en början, men eftersom att jag kan hjälpa honom med den så valde jag en annan.

Present till pojkvän! Canon Eos 1300d

Jag tror att valet kommer landa på en Canon Eos 1300D som kostar ca 4000 kr.Det känns som en rimlig första systemkamera och förhoppningsvis kommer det väcka ett stort intresse hos pojken!

Nu håller vi bara tummarna att han inte blir besviken eftersom att han inte får den där nya TV:n han pratat lite om. Jag menar, hellre en kamera än en dumburk?!

Posted on: oktober 30, 2017, by : admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *